Novice

13.05.2022

Kia EV6 – družinski kupe
rtvslo.si, 07.04.2022

Nobenega dvoma ni, da bo tale avtomobil postal uspešnica, ki bo dosegla toliko kupcev, kot bo Kia teh avtov uspela narediti. 

KIA je že večkrat dokazala, da elektro pogon razume in obvlada - na primer s prepričljivim električnom Soulom. A zgodba modela EV6 je večja. To je lahko za razliko od električnega Soula tudi prvi avto pri hiši.
 

EV6 je čistokrvni nastopaški kupe, za katerim se glave ves čas obračajo. EV6 napada Teslo. V tem avtomobilu se tudi zadaj potniki peljejo zelo udobno.
 

Je pa EV6 od omenjene konkurence nekoliko varčnejši avtomobil. 22 kWh na 100 kilometrov je kar realen podatek in zlahka dosegljiv tudi v zimskih razmerah. 
 

Nobenega dvoma ni, da bo tale avtomobil postal uspešnica, ki bo dosegla toliko kupcev, kot bo Kia teh avtov uspela narediti. 
 

EV6 sodi med avtomobile, ki so primerni za t.i. early adopterje – za tiste, ki hočejo novo tehnologijo prvi. Še posebej pa je ta EV6 namenjen tistim early adopterjem, ki hočejo, da se to njihovo pionirstvo tudi na ven vidi. 
Spoznajte Kia EV6!
 

Obvestilo

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije.

Se strinjam Več o piškotkih